Art-Labs

Vanaf woensdag 3 juni kunnen alle kinderen van 8 t/m 12 jaar zich lekker uitleven in de buitenlucht met gratis workshops theater, dans, techniek, beeldende kunst en muziek! Deze Art-Labs vind je in drie Zoetermeerse wijken: Oosterheem, Meerzicht en Seghwaert. Ze duren 1,5 uur per keer en je hoeft dus niets te betalen voor deelname.

Elke week is er iets nieuws én een hoop lol te beleven! Tegelijk met de Art-Labs zijn er sportactiviteiten voor kinderen, georganiseerd door de sportcombinatiefunctionarissen van de gemeente Zoetermeer. De Art-Labs worden georganiseerd door CKC & partners, afdeling Cultuurparticipatie. 

Wanneer en waar

Oosterheem
Woensdag  3, 10, 17, 24 juni en 1, 8 en 15 juli van 13.00-14.30 uur
Waar: handbalvelden, Zanzibarplein.

Seghwaert
Maandag 8, 15, 22 en 29 juni, 6 en 13 juli van 15.30-17.00 uur
Waar: basketbalveld aan de Parkdreef 193.

Meerzicht
Maandag 8, 15, 22 en 29 juni, 6 en 13 juli van 15.00-16.30 uur
Waar: speelveldje naast basisschool De Regenboog aan het Kerkenbos. 

Meld je aan voor Art-Labs

Art-Labs

In de Art-Labs bieden we een prettige en veilige plek waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Deze veiligheid is de basis van waaruit de kinderen zich openstellen, zich ontwikkelen en hun creativiteit en verbeelding geprikkeld wordt. Door te experimenteren leren de kinderen veel nieuws over hun eigen talenten, de samenwerking met anderen en hoe tot een creatieve oplossing te komen. Fouten maken mag – er wordt tenslotte geleerd. Juist in onzekere tijden zoals deze is het belangrijk om uitdrukking te kunnen geven aan je gevoelens. Kunst en cultuur kan daar aan bijdragen, daar waar woorden te kort schieten.

 

Art-Labs